Događanja

Zagreb: Što je interkulturno obrazovanje?

Centar za mirovne studije i autorice dr.sc. Marija Burtulović i dr.sc. Barbara Kušević predstavljaju priručnik za nastavnike i druge znatiželjnike pod naslovom “Što je interkulturno obrazovanje?” Predstavljenje će se održati u Konferencijskoj dvorani na II katu knjižnice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Predstavljanje će se održati u utorak, 07. veljače s početkom u 18 sati, a otvorit će ga dr. sc. Ante Kolak pročelnik Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Priručnik za nastavnike i nastavnice, kojim se daju smjernice za interkulturno obrazovanje na svim obrazovnim razinama, uz autorice dr. sc. Mariju Bartulović i dr. sc. Barbaru Kušević predstavit će Lovorka Bačić, u ime izdavača Centra za mirovne studije te recenzentica priručnika dr. sc. Vedrana Spajić-Vrkaš sa Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Školovizija smatra da je ovakva publikacija izuzetno potrebna u suvremenom društvu u kojem se kulture i različitosti isprepliću svakodnevno. Pitanje je da li će Priručnik uistinu pomoći da naučimo kako ove različitosti inkorporirati u obrazovanje, a odgovor ćemo saznati već nakon promocije.

Pozivamo sve koji budu prisustvovali promociji da svoje utiske prenesu i podijele na našem Portalu putem emaila skolovizor@gmail.com ili na našoj Facebook stranici.

O autoru

školovizor

Šta je Školovizija?

Školovizija je društvena platforma namijenjena svim prosvjetnim radnicima i onima koji bi željeli da to budu.

Želimo da povežemo sve prosvjetne radnike u jednu mrežu kako bi na jednostavan način dolazili do informacija, razmjenjivali iskustva i dijelili savjete.

Ostavi komentar