Događanja

HIPPO međunarodno takmičenje iz engleskog jezika

Udruženje “Global Hipo” (Global Hippo Association) je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje osnovano radi unapređivanja jezičke svesti, edukacije dece i mladih o značaju učenja stranih jezika, organizovanje aktivnosti na edukaciji predavača, kao i organizaciji takmičenja iz oblasti stranih jezika.

HIPPO međunarodno takmičenje iz engleskog jezika otvoreno je za sve učenike između 10 i 19 godina i sve škole u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. Učenici koji žele da učestvuju u takmičenju mogu se prijaviti samostalno ili preko škole.

Prijave na takmičenje otvorene su od 1.oktobra 2016. godine, a rok za prijavu je 2. februar 2017. godine. Školovizija vam predlaže da se prijavite već danas, a više o tome možete saznati na zvaničnoj stranici HIPPO takmičenja Hippo Language Competition. Tu ćete pronaći rezultate prošlogodišnjeg takmičenja, materijale za pripremu i vježbanje, informacije o sponzorima i organizatorima, kao i ostale relevantne informacije.

Svim školama i učenicima koji su odlučili uzeti učešće u ovom takmičenju, Školovizija želi puno sreće, znanja i zabave.

O autoru

školovizor

Šta je Školovizija?

Školovizija je društvena platforma namijenjena svim prosvjetnim radnicima i onima koji bi željeli da to budu.

Želimo da povežemo sve prosvjetne radnike u jednu mrežu kako bi na jednostavan način dolazili do informacija, razmjenjivali iskustva i dijelili savjete.

Ostavi komentar